Ragú na ghi

Potřebujeme:

  • Máslo nebo olej
  • Cibuli
  • Hříbky
  • Sůl
  • Pepř
  • Kmín
  • Zakysaná smetana

Postup:

  1. Na másle nebo na oleji osmahneme cibulku a přidáme hříbky nakrájené na půlky nebo čtvrtky (podle velikosti hříbků).
  2. Hříbky osolíme, opepříme a přidáme kmín.
  3. Podušené hříbky odstavíme z plotny a přidáme zakysanou smetanu.
  4. Servírujeme s čerstvým chlebem a směs hříbků posypeme pažitkou.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Naše služby poskytujeme s využitím souborů cookies. Používáním našich služeb souhlasíte s naším používáním souborů cookies. Více informací

Naše služby poskytujeme s využitím souborů cookies. Používáním našich služeb souhlasíte s naším používáním souborů cookies.

Zavřít