Hovězí na hříbkách

Potřebujeme:

  • Hovězí zadní kýtu
  • Hříbky
  • Petržel
  • Celer
  • Mrkev
  • Bobkový list
  • Nové koření ( 4 kuličky)
  • Sůl
  • Pepř

Postup:

  1. Hovězí maso si nakrájíme na tenké plátky, osolíme, opepříme.
  2. Kořenovou zeleninu nakrájíme na malé kostičky a s troškou oleje lehce opražíme v oleji a ihned přidáváme maso, hříbky, bobkový list a nové koření. Maso opečeme z obou stran a necháme dusit přibližně 1,5 – 2 hodiny.
  3. Pokud bude nutné trošku podlijeme vodou.
  4. Až nám maso změkne, vyndáme bobkový list a nové koření.
  5. Podáváme s hranolkami nebo bramborovým knedlíkem a červeným zelím.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Naše služby poskytujeme s využitím souborů cookies. Používáním našich služeb souhlasíte s naším používáním souborů cookies. Více informací

Naše služby poskytujeme s využitím souborů cookies. Používáním našich služeb souhlasíte s naším používáním souborů cookies.

Zavřít